6906272700 Αμυγδαλεώνας, Καβάλα bill-karmen@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Βασίλειος Ταραμπατζής
Γύψινες Κατασκευές & Διακοσμήσεις - Γυψοσανίδες | Καβάλα


Στην επιχείρηση γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων του Βασίλειου Ταραμπατζή, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε χώρο και αναλαμβάνουμε την υλοποίηση του έργου σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

Οι γυψοσανίδες και γενικότερα οι γύψινες κατασκευές προσφέρουν εσωτερική θερμομόνωση και ευελιξία στη διαμόρφωση χώρων, δημιουργώντας ξεχωριστά σχέδια σε οροφές, τοίχους και άλλες επιφάνειες.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει έργα σε επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες, καταστήματα, γραφεία και όπου μας ζητηθεί, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ατομικές σας ανάγκες και αισθητική.

Με τη χρήση γύψινων διακοσμήσεων, μπορούμε να προσθέσουμε κομψότητα, στυλ και ομορφιά, δημιουργώντας ένα μοναδικό και καλαίσθητο χώρο που θα ξεχωρίζει!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Με κάθε σας κάλεσμα, επισκεπτόμαστε το χώρο σας, συζητάμε τις επιθυμίες, τις ιδέες και τις ανάγκες σας, βρίσκοντας πάντα λύσεις για να εφαρμοστούν άρτια στο χώρο σας.

Εμπιστευτείτε μας την επόμενη κατασκευή γυψοσανίδας ή γύψινη διακόσμηση και ανακαλύψτε την ποιότητα της εργασίας μας και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

♦ Κατασκευές γυψοσανίδας
♦ Ψευδοροφές
♦ Διαμόρφωση χώρων (χωρίσματα)
♦ Κρυφοί φωτισμοί
♦ Επενδύσεις τζακιών
♦ Γύψινες διακοσμήσεις
♦ Ροζέτες

 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.